Loodgieter Lisse gezocht?

Neem direct contact op met onze betrouwbare loodgieter. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

085 500 1398

Loodgieter Lisse – Onderhoud en reparatie

Last van een verstopping of lekkage? Schakel een loodgieter uit Lisse in! Een loodgietersbedrijf helpt bij het ontstoppen van de afvoer die verstopt, bij de installatie van je sanitair en bij het verhelpen van lekkages. Via onze service vind je snel en gemakkelijk een betrouwbare én goedkope loodgieter uit je eigen regio!

Op deze pagina vind je meer informatie over de werkzaamheden die een loodgieter uitvoert. Ook krijg je een indicatie van het uurloon van een installatie- of loodgietersbedrijf. Wil je meer informatie over de kosten voor een rioolservice of ontstoppingsdienst? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Heb je last van een daklekkage en wil je zo snel mogelijk een loodgieter over de vloer voor een reparatie? Bel dan naar 085 500 1398 voor direct contact!

Loodgietersbedrijf met erkende loodgieters

Heb je last van een verstopt toilet of is er een probleem met de riolering? Maak je geen zorgen. Via onze service vind je snel een erkende loodgieter uit Lisse. Je bent bij het installatiebedrijf in Lisse ook op de juiste plek voor het afsluiten van een onderhoudscontract! Eens per jaar komt er dan een loodgieter over de vloer om alle leidingen en afvoeren te onderhouden, zodat deze jarenlang meegaan!

loodgieter Lisse

Spoedklus? Benut de spoedservice

Last van een verstopte WC of heb je lekkage in de badkamer? Dit wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten ontstoppen, maar zonder het juiste gereedschap in huis is dit een grote opgave. Maak in geval van spoed gebruik van onze spoedservice. Bel naar 085 500 1398 voor direct contact met een bedrijf uit je eigen regio. Binnen een half uur kan er al een loodgieter op de stoep staan!

Voor al je loodgieterswerk in Lisse

De werkzaamheden van een loodgietersbedrijf lopen flink uiteen. Zo is een loodgieter in te schakelen voor het ontstoppen van de gootsteen of wc, voor de installatie van je nieuwe ligbad of voor een het repareren van de riolering of leidingen. Bij een verstopt doucheputje of toilet biedt het bedrijf bovendien een ontstoppingsdienst aan, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je toilet. Veel mensen zijn zich niet bewust van de werkzaamheden van een loodgietersbedrijf. Een veelgestelde vraag is dan ook: Wat doet een loodgieter?

Uurloon loodgieter

Veel mensen zijn benieuwd naar de kosten van een loodgieter uit Lisse. Elk loodgietersbedrijf hanteert z’n eigen uurtarief, waardoor de kosten per loodgieter verschillen. Gemiddeld ligt het uurloon tussen de €35,- tot €50,-.

Het tarief van een installatie- of loodgietersbedrijf is afhankelijk van diverse factoren. Allereerst beïnvloedt de aard van de werkzaamheden de prijs. De ontstoppingsdienst is bijvoorbeeld een stuk voordeliger dan de installatie van nieuw sanitair. Ook het tijdstip waarop je de loodgieters inschakelt is van invloed. Op een doordeweekse ochtend betaal je minder dan wanneer je op zondagmiddag de spoedservice inschakelt.

lekkage Lisse

Lekkages

Wie last heeft van lekkages moet zo snel mogelijk een loodgietersbedrijf inschakelen voor een reparatie. Door de lekkage snel te repareren bespaar je jezelf extra waterschade en een hoop extra kosten. Reparaties kun je in het geval van een lekkage niet altijd zelf uitvoeren. Dit komt vooral omdat het vaak lastig is de locatie van het lek te achterhalen. Er zijn verschillende soorten lekkages die een loodgietersbedrijf voor je kan oplossen:

 • Een lekkage van de WC of gootsteen.
 • Een lekkage in de badkamer.
 • Een daklekkage.
 • Een lekkage in de waterleiding.

Lekkages opsporen

Voor het opsporen van een lekkage gebruikt een loodgieter uit Lisse verschillende lekdetectie technieken. Je waterleiding is waarschijnlijk helemaal weggewerkt in de muur of vloer. Wanneer de waterleiding lekt dan is het zonder het juiste gereedschap lastig de locatie te achterhalen. Door middel van lekdetectie technieken zoals thermografie, is het mogelijk de lekkage te achterhalen zodat de loodgieter alleen hier de muur openbreekt. Dit bespaart je extra kosten bij het opnieuw afwerken van de muur!

dakdekker Lisse

Dakwerk

Een installatiebedrijf is ook in te zetten voor dakwerk. Onder dakwerk kun je verschillende werkzaamheden verstaan. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud van het dak. Door je dak regelmatig te laten reinigen en controleren op zwakke plekken voorkom je een daklekkage en waterschade. Heb je toch een daklekkage opgelopen dan repareert de installateur je dak met spoed.

Voor het opsporen van een daklekkage maakt de loodgieter wederom gebruik van geavanceerde lekdetectie technieken. De meest gebruikte techniek is lekdetectie door middel van rookgas. Hierbij blaast de loodgieter rookgas onder de dakbedekking, waarna dit via het lek weer naar buiten komt. Op deze manier is de locatie van het lek direct duidelijk.


Op zoek naar een betrouwbare en goedkope loodgieter uit Lisse?

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Neem vrijblijvend contact op

Verhelpen daklekkage

Als de loodgieter uit Lisse de lekkage eenmaal gevonden heeft, zal de loodgieter deze voor je verhelpen. Afhankelijk van het type dakbedekking gebruikt hij hiervoor een reparatiestrook. Deze brandt- of lijmt hij vast aan het originele dakoppervlak. Hierna is je dak weer helemaal waterdicht. Bevindt de lek zich in een naad van de dakbedekking? In dat geval is repareren met kit ook een optie.

Dakonderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, daarom is goed onderhoud aan het dak enorm belangrijk. Niet iedereen kan zijn of haar dak zelf onderhouden. Door het werken op hoogte is dit een risicovolle klus. Bovendien heeft niet iedereen voldoende ervaring om problemen op te kunnen sporen. Dakonderhoud bestaat uit een aantal werkzaamheden:

 • een reiniging van het dak;
 • een uitgebreide dakinspectie;
 • het controleren en herstellen van zinkwerken;
 • het schoonmaken en controleren van de dakgoot en regenpijp.

verstopping Lisse

Verstoppingen

De meeste inwoners van Lisse zullen ervaring hebben met een verstopping. Een verstopping komt regelmatig voor: een verstopping van het toilet of doucheputje bijvoorbeeld. Ook een verstopping van de gootsteen komt in Lisse regelmatig voor. Als het je niet lukt om de verstoppingen zelf te ontstoppen, dan biedt de ontstoppingsdienst een uitkomst. Een ontstoppingsdienst is in te schakelen voor het ontstoppen van bijvoorbeeld:

 • de wc, gootsteen of het doucheputje;
 • de dakgoot en regenpijp;
 • de riolering;
 • de afvoer van de wasmachine.

Video: De riolering onstoppen

Op de onderstaande video zie je hoe de WC wordt ontstopt. We beloven je dat het netjes blijft.

Ontstoppingsdienst voor afvoer ontstoppen

De oorzaak van een afvoer die verstopt is, verschilt per situatie. De gootsteen raakt vaak verstopt door vuil en etensresten terwijl het doucheputje vaak verstopt raakt door lange haren, zand en ander vuil. Wat de oorzaak ook is: het is enorm vervelend als het water in de WC of een verstopt doucheputje niet meer wegloopt. Zit de keukenafvoer of afvoer van de wasmachine verstopt? Maak gebruik van de ontstoppingsdienst om de verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen!

riolering aanleggen Lisse

Riolering

Het installatiebedrijf uit Lisse is ook in te zetten voor de aanleg en het onderhoud van de riolering. Problemen met de riolering vallen voornamelijk op als alle afvoeren in huis moeite hebben met weglopen. Dit duidt vaak op een groter probleem. Omdat het riool een complex systeem is, is het noodzakelijk hiervoor een rioolservice in te schakelen.

Bij het opsporen van een verstopping gebruikt de installateur diverse lekdetectie technieken, waaronder endoscopie. Wanneer de oorzaak van de problemen zich op jouw grond bevindt, dan ben jij verantwoordelijk voor de kosten van de reparatie. Ligt de oorzaak op de grond van de gemeente, dan zijn zij hiervoor verantwoordelijk.

Video: Rioolinspectie met een camera

In de onderstaande video zie je hoe de rioolinspectie met een camera in zijn werk gaat.

Rioolservice voor het ontstoppen van je riool

Heb je last van een verstopping in het riool? Schakel voor het ontstoppen dan een professionele loodgieter uit Lisse in voor een rioolservice uit Lisse. Dankzij de lekdetectie door middel van bijvoorbeeld endoscopie heeft het installatiebedrijf de rioolverstopping vaak al snel gevonden. In het ergste geval is het noodzakelijk om het riool uit te graven.

Riool aanleggen

Onlangs een nieuwbouwwoning in Lisse gekocht of is je bestaande riolering enorm verouderd? Dan zal een vakman van de rioolservice de nieuwe riolering voor je aanleggen. Steeds meer mensen kiezen voor een milieubewust IBA-rioleringssysteem. Het IBA-systeem houdt in dat afvalwater uit het toilet anders wordt afgevoerd dan het afvalwater uit de douche, gootsteen en de hemelwaterafvoer. Zo beperk je gemakkelijk de vervuiling van het afvalwater.

Meer informatie over Individuele Behandeling van Afvalwater (IBA) vind je op de website van de Rijkswaterstaat.


Met spoed de hulp van een loodgietersbedrijf nodig? Bel 085 500 1398!

Een loodgieter uit Lisse staat 24/7 voor je klaar.

Neem direct contact op

Installatiebedrijf voor al je installatiewerk

Naast loodgieterswerk zoals het ontstoppen van een verstopt doucheputje of het herstellen van een lekkage in de afvoer, is het ook mogelijk om een bedrijf in te schakelen voor de installatie van al je sanitair. Zo kun je bijvoorbeeld het installatiewerk van je nieuwe toilet overlaten aan het installatiebedrijf uit Lisse. Het is ook een optie om het installatiewerk van al het sanitair in de badkamer door het installatiebedrijf te laten uitvoeren. Schakel een loodgieter bijvoorbeeld in voor:

 • de installatie van een ligbad of douche;
 • de installatie van een nieuwe wastafel;
 • de installatie van de wc;
 • de installatie van je wasmachine of vaatwasser.

sanitair Lisse

Sanitair

Heb je een nieuw ligbad gekocht dat je graag in de badkamer wilt plaatsen? Als je het plaatsen uitbesteedt aan een ervaren installatiebedrijf uit Lisse weet je zeker dat het nieuwe bad correct geplaatst is en voorkom je een lekkage in de badkamer. Hetzelfde geldt voor de installatie van het andere sanitair. Met de hulp van een installatiebedrijf ben je verzekerd van de beste kwaliteit!

Actief in een straal van 30km rondom Den Haag

Rotterdam | Den Haag | Rijswijk | Leiden | Zoetermeer | Delft | Schiedam | Leiderdorp | Gouda | Alphen aan den Rijn |

Loodgieter inhuren Lisse? Gratis offerte!

Ben je op zoek naar een loodgietersbedrijf uit Lisse voor het onderhoud van je sanitaire voorzieningen? Of heb je een verstopping in de riolering en wil je met spoed gebruik maken van een rioolservice in Lisse? Vraag een vrijblijvende offerte aan als je graag meer informatie wilt over de kosten voor een reparatie. Gaat het om een spoedgeval? Bel dan naar 085 500 1398 voor direct contact!